Nu har vi släppt säsongskorten!
Mora IK2023-05-15
Nu kan du säkra din plats på läktaren för hela säsongen 23/24. Alla ni som hade säsongskort förra året har fått ett mail med en länk direkt till just er stol och den är reserverat ända till den 4:e augusti.

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR

Precis som tidigare är Deluxe-kortet laddat med mängder av fina rabatter utöver att du är garanterad din plats i såväl grundserien som slutspelet. Dessutom kommer alla med ett Deluxekort kunna få fina priser i samband med våra hemmamatcher.

Väljer du att skaffa ett Grundseriekort så kommer vi fortsätta med efterfakturering på slutspelet. Det kommer fungera så att du aktivt måste avsäga dig denna möjlighet senast den 16:e februari 2024. Hör vi ingenting från dig så kommer det istället att komma en faktura på det antal matcher som ingår i slutspelet. Där betalar du biljettpriset på just din stol i slutspelet.

Vi fortsätter med vårt Ungdomskort där alla upp till 20 år gratis kan se våra hemmamatcher från ståplatsläktaren. Det som är nytt i år är att varje kort kostar 25:- i en administrativ avgift.

Vi har valt att behålla priserna på alla säsongskort, inga höjningar på några sektioner!

Du som vill har möjligheten att dela upp din betalning i samband med att du genomför ditt köp. Du får alternativ när du köper ditt Säsongskort om du vill betala med swisch, kontokort eller delbetalning. Välj det alternativ som passar dig bäst!

Kontoret har extra öppet i dag måndag och i morgon tisdag 10.00-16.00. Passar inte de dagarna kan du ringa eller maila oss till oss så hittar vi en tid som passar.

Varmt välkommen till säsongen 23/24!

KÖP DITT SÄSONGSKORT HÄR

Kenny Åström