Kvartsfinal 1:7 i Smidjegrav ikväll kl. 18:30
Publicerad: 2023-03-18
Mora IK
Äntligen är det dags att dra igång slutspelsfesten! Ikväll kl. 18:30 ställs vi mot Södertälje hemma i Smidjegrav Arena. Köp biljetter nu och var en del av festen och glöm inte att klä er i rött!

Även om det är stort intresse för biljetter till den här matchen finns det fortfarande biljetter kvar att köpa.

SITTPLATSBILJETTER » KÖP BILJETTER HÄR

STÅPLATSBILJETTER

Vi hoppas att så många som möjligt väljer ståplats ikväll så vi får en riktigt härlig stämning i arenan. En bra klack betyder otroligt mycket för spelarna på isen. Här har du också tillgång till ståplatspuben där du kan avnjuta varma/kalla drycker samtidigt som du kan heja fram laget!

» KÖP BILJETTER HÄR

UNGDOMSKORTET

Alla barn och ungdomar upp till och med 19 år går in fritt på stårplats under hela säsongen vid ett uppvisande av ungdomskort. Du betalar endast en administrativ avgift på 25 kr. Kortet är digitalt och du laddar ner det i din mobiltelefonen efter köp. Alla med ungdomskortet har också en anvisad plats på ståplats. Se skyltning i arenan.

» LADDA NER UNGDOMSKORTET HÄR

EXPRESSKASSAN

Slipp att stå i kö! Du har väl inte missat att vi har en Expresskassa? Du kan här beställa och betala det du vill ha i kiosken direkt i din mobil. När dina varor packats får du ett SMS och kan därmed hämta ut ditt paket i Expresskassan. Expresskassan når du via länken: express.moraik.se

ÖPPETTIDER I ARENAN

Arenan öppnar kl. 17:00. Samtliga besökare förutom logegäster och de som har biljetter till bortastå ska gå in via stora huvudentrén. Detta gäller även gäster till Restaurang Smidjegrav. Logegäster går in via VIP-entré och bortafans med biljetter till bortastå går in på bortre kortsida (följ skyltning utanför arenan).

UTFARTER

Nytt för den här säsongen är att vi har två utfarter när ni ska hem från matchen. Den kompletterande utfarten går via Moraparken och ut till Oxbergsleden. OBS! Maxfart på 20 km/h gäller på området! Följs inte detta så kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda denna utfart i fortsättningen. Sväng vänster när ni ska ut från arenan och följ skyltning.

VI FINNS I ARENAN FÖR ATT HJÄLPA DIG

Har du frågor och funderingar när du är i arenan. Ta kontakt med våra publikvärdar så hjälper de dig.

Mora IK önskar er varmt välkomna till matchen och hoppas att du ska ha en riktigt trevlig kväll!

Kenny Åström