Vi behöver förstärka truppen
Publicerad: 2017-10-16
Mora IK
På grund av det uppkomna skadeläget, framförallt på backsidan, behöver vi stärka upp laget. Vi har därför dragit igång spelarstödet för er som vill hjälpa oss.

Förra årets Spelarstöd blev en succé. Tack vare er supportrar och samarbetspartners kunde vi få in backen Matias Lassen och målvakten Christian Engstrand i laget, vilka blev två mycket viktiga nyckelspelare när vi gick upp i SHL.

Målsättningen den här säsongen är självklart att stanna kvar i SHL och på sikt etablera oss som ett stabilt SHL-lag. Med sämre ekonomiska förutsättningar än andra lag i serien är uppgiften dock tuffast möjliga. Även om vi startat serien på ett bra sätt så skulle vi ändå behöva stärka upp laget på grund av det uppkomna skadeläget, framförallt på backsidan.

Nu behöver vi verkligen ert stöd i ett för stunden kritiskt läge.

Så här deltar du i spelarstödet

Swish: Bidra med valfri summa genom Swish till nr: 123 222 37 09. Om annat namn än det registrerade ska synas på vår hemsida anger du detta i meddelanderutan. Här kan du också ange om du vill vara anonym.

Bankgiro: Bidra med valfri summa genom bangiro till nr: 848-9759 Fyll i ditt namn i meddelanderaden. alt. om du vill vara anonym så skriver du det.

Alla bidragsgivare syns på vår hemsida Vi kommer att visa alla bidragsgivare här på moraik.se under fliken ”Fans” och ”Spelarstödet” tillsammans med hur mycket man bidragit med. Om man inte vill synas med sitt namn kan man vara anonym enligt betalningsbeskrivningarna ovan.

Kenny Åström