Lukas Wernblom fortsätter i Mora IK
Publicerad: 2022-04-13
Mora IK
Mora IK och den poängstarka forwarden Lukas Wernblom är överens om en fortsättning i klubben. - Det känns som vi verkligen har något bra på gång, säger han själv.

Lukas har under de två säsonger som han spelat i Moratröjan producerat mängder med poäng och slutade den gångna säsongen fyra i den interna poängligan med sina 40 poäng (19 mål och 21 assist). Det saknades knappast intresse från andra klubbar men för Lukas var valet att stanna i Mora inte speciellt svårt.

-Det har alltid känts bra här i Mora, allt från det runt omkring till omklädningsrum och ute på isen. Laget känns väldigt spännande inför nästa säsong och det känns verkligen som vi har något riktigt bra på gång. Just det är också en stor anledning till att man vill vara kvar, säger Lukas själv om sitt kontrakt.

-Jag tycker det här är en fantastiskt rolig förlängning. Det känns jättebra att han tror på det vi gör här. Lukas står för mycket av det som vi vill att våra spelare ska stå för. En bra spelare utanför isen och som är tuff på isen, säger sportchef Andreas Hägglund.

Kontraktet gäller över säsongen 2022/2023.

Kenny Åström