• Huvudsponsorer

Media

Mora IK hälsar er välkomna till Jalas Arena!
Vi ackrediterar först och främst reportrar från nationella och internationella medier med ishockey som sitt främsta bevakningsområde. Vi ackrediterar även gästande lags webskribenter.


Alla journalister och fotografer måste ackreditera sig till samtliga matcher.
Ackreditering sker till Kenny Åström ([email protected]) senast 12 timmar innan utsatt matchstart.

Plats på pressläktaren
Jalas Arena kan erbjuda 15 stycken ordinarie platser. 

Fotografering
Du som ackrediterad fotograf har möjlighet att fotografera från pressläktaren, våra uppmärkta fotograferingsplatser eller från våra fotograferingsplatser i spelarbåsen. Vi det senare alternativet ska hjälm alltid bäras för att minska skaderisken.

Intervjuer
Endast TV-kanal som sänder matchen är godkända att göra intervjuer med spelare och tränare innan och under match. Ackrediterad press får göra intervjuer med tränare och spelare efter matchen i spelargången.
OBSERVERA! Det är strängt förbjudet att fotografera eller filma i våra omklädningsrum utan medgevande.

Presskonferenser
Dessa äger alltid rum i konferensrum 1, ca 10 minuter efter avslutad match. Kom ihåg att ta med ditt ackrediteringskort för att få tillgång till rummet

Internet
Samtliga pressplatser är utrustade med fast internetuppkoppling. Ni får också tillgång till vårt WIFI om ni hellre vill använda detta.

Entré
Samtliga som har ackrediterat sig ska anmäla sig i entrén där du får ett ackrediteringskort i utbyte. Kortet behöver du för att nå olika presszoner i arenan.

Vid ansökan om ackreditering godkänner du ovanstånde regler.