Styrelsen 2019/2020

Martin Stolth

Mikael Simons

Ordförande har ordet

Nu har det snart gått 1/3 av säsongen och verksamheten är i fullgång. Samtliga våra lag i Mora IK har nu startat sina träningar och de som är med i serier har även de startat.

Vi som invalda av medlemmarna i den nya styrelsen för säsongen 2019/2020 är mycket stolta och glada för det förtroende som vi fått att förvalta uppdraget för Mora IK och sin ishockeyverksamhet.

I styrelsen har vi nu haft ett flertal möten och där har vi nu hittat formen för vårt uppdrag som vi fått av medlemmarna vid årsmötet. Vi har stort fokus på att driva vårt Mora IK framåt på alla nivåer och stödja alla verksamheter och vårt kansli med personal.

Några av våra prioriterad frågor är att skapa förutsättningar för en träningshall för våra ungdomar. Vi jobbar även hårt med kommunikation på alla nivåer samt att har kontakter med andra organisationer och företag så att vi kan berätta för andra vad Mora IK jobbar med och har som målsättning under säsongen.

Jag hoppas att alla går och ser på den verksamhet som vi jobbar med ifrån Tre Kronors hockeyskola, tjej och damhockey, ungdomslag, J18, J20 och inte minst vårt A-lag.

Vi syns i Jalas Arena under säsongen 2019/2020.

/Lars Lisspers