Hemma
Timrå
TIK
Borta
AIK
AIK

Grundseriens sista match!

13 mars 2021 15:56
Inför match

Imorgon avslutas grundserien i HockeyAllsvenskan 2020/2021. Samtliga lag spelar omgång 52 med start kl 15:00 - Vi tar oss an AIK på hemmaplan!


Grundserien går mot sitt slut och slutspelet närmar sig. Timrå är sedan lång tid tillbaka seriesegrare. Nu avslutar vi grundserien snyggt och tar med oss ytterligare en vinst in i slutspelet som drar igång 22 mars för vår del!

Det är ett AIK som fortfarande har en hel del att spela om. Åttondelsplatsen är redan säkrad och en plats i kvartsfinalen är förlorad men vinst eller förlust imorgon kan innebära stora skillnader i motstånd och hemmaplansfördel. För närvarade ligger man på åttondeplatsen, men kan både trilla ner en plats samt kliva upp en plats.

AIKs form har varit lite upp och ner. Stundtals har man radat upp många vinster på rad för att sedan rada upp förluster på rad. I skrivande stund har man dock två vinster på raken.

Timrå IK och AIK har spelat mot varandra tre gånger denna säsong. Timrå har vunnit två av mötena (5-1 och 8-0). AIKs vinst slutade med 2-1 efter övertid. Lagens senaste möte var 8-0 vinsten till Timrå, så det kan hända att det finns en revanschlust hos AIK imorgon.

Stödbiljetter

Du kan även denna match köpa stödbiljetter för att stötta Timrå IK under rådande omständigheter. Köp en stödbiljett, lite stödfika och kanske även en stödparkering!

Köp din stödbiljett och mervärden på tik.ebiljett.nu alternativt swisha till 123 321 12 32 märkt "TIK-AIK".

Köp 5 stödbiljetter - Få en slutspelshalsduk!

Passa på att säkra din slutspelshalsduk redan nu. Alla ni som köper minst 5 stödbiljetter till morgondagens match får en slutspelshalsduk hemskickad!

OBS! Om du köper via swish, märk din swish med din hemadress!

Läs mer om detta här

50/50 Swishen!

Swisha in summan för det antal lotter du vill ha till 123 351 52 77 fram till en timme före matchstart så är du med och tävlar i 50/50 Swishen!

Mer information om detta hittar du här.

Information