Hemma
MODO
MODO
Borta
Mora
MIK

Inför MODO Hockey – Mora

2 februari 2021 16:28
Herr

Efter förlusten mot Tingsryd är matcherna denna vecka en hemmamatch mot Mora och en bortamatch mot Vita hästen. Först ut är Mora, onsdag 18:00 på Fjällräven Center. ”Vi har en bra känsla i laget berättar Pär Styf, Huvudtränare MODO Hockey, vi var lediga igår och vi har samlat tankar och energi. Nu har vi ett bra ”go” och en strävan att gå framåt”


Söndagens möte med Tingsryd slutade med förlust 2-4 efter en bra prestation mot topplaget Björklöven.

– Vi jobbar med att få mer kontinuitet och trygghet i spelet, säger Pär Styf, vi putsar på detaljer och att spelarna är noggranna med utförandet.

”Hög fart och energi”

Efter förluster mot Timrå och Björklöven så har Mora plockat upp 6 poäng med 2 raka segrar mot Almtuna och Karlskoga.

– Mora är ett väldigt strukturerat lag som lyckas spela med väldigt hög fart och energi, säger Pär Styf, de har precis som många andra lag haft en stökig säsong på grund av Corona men nu på senare tid har de varit väldigt stabila.

Inför matchen så är Tobias Viklund, Magnus Häggström och Frank Corrado fortsatt på skadelistan. Övriga är tillgängliga för spel och laget tas ut under förmiddagen på matchdag.

Hur ska ni gå in för att vinna den här matchen?

– Spelarna måste kunna nöja sig med det enkla och göra de små målen under matchens gång och inte tro att man ska avgöra matchen varje byte. Man måste göra det enkla, hårda jobbet och ta chanserna som kommer istället för att jaga efter dem. Det försöker vi pränta in i truppen, avslutar Pär Styf.