Hemma
Mora
MIK
Borta
Södertälje
SSK

Matchguide: Kan Mora bygga på sin segersvit?

9 februari 2021 09:40

Mora har vunnit fem raka matcher och siktar på att utöka den sviten när man nu spelar två hemmamatcher på två dagar mot Södertälje.


FÖLJ HOCKEYALLSVENSKAN

» C More
Alla matcher i HockeyAllsvenskan sänds på C More.

» HockeyAllsvenskan Live
Målrapportering från alla matcher.

DAGENS TABLÅ

19.00 Mora - Södertälje, Smidjegrav Arena

TABELL

VÄRT ATT VETA

» Mora är i kanonform. Dalalaget har vunnit fem raka matcher, samtliga efter ordinarie tid, och har målskillanden 21-6 i de kamperna. Senast blev det en 5-2-viktoria mot Väsby.

» Södertälje kommer närmast från en 1-4-torsk mot Tingsryd. Innan dess hade laget poäng i tre raka matcher (där man tagit sju av nio möjliga poäng).

» Lagen har mötts en gång tidigare under säsongen och då vann Mora med 4-3 efter straffar. Nu blir det två matcher på två dagar mellan lagen, och båda matcherna, både idag och imorgon, spelas i Smidjegrav Arena.

» Många spelare är heta i produktionen i Mora just nu. Inte minst Oscar Eklind som matat in fem mål i de fyra senaste kamperna.

» Mora har förstärkt laget med backen Thimo Nickl som lånats in från Rögle. Han spelar ikväll och i de två nästkommande matcherna.

» Södertälje har varit offensiva på transfermarknaden senaste dagarna och plockat in Anton Blomberg, Marcus Davidsson och Sam Bitten. Alla tre väntas spela mot Mora, där Bitten matchats i en kedja med Nick Olesen och Ludwig Blomstrand på träningarna.