Storseger för Mora IK Dam
Publicerad: 2022-10-23
Med en räddningsprocent på hela 96 procent motade Tim Flemberg 54 (!) skott vilket var en viktig del i att MIK besegrade Sandviken/Brynäs med hela 6-2 på bortais.

Matchen var bara fem minuter gammal när Tilde Sundnäs Grillfors gav Mora ledningen, en ledning som stod sig perioden ut.

I början av den andra perioden ökade Alva Bodins på ledningen till 2-0. Men det skulle komma mer än ett mål denna period. Tilde Sundnäs Grillfors gjorde både 3-0 och 4-0 innan Elly Trygg ökade på ledningen till hela 5-0!

Mora IK skulle hinna göra ännu ett mål innan hemmalaget skrev in sig i målprotokollet. I början av den tredke perioden var det Josefine Berlin som satte punkt för MIK-tjejernas målskörd.

Slutresultatet skrevs till 2-6 och därmed skaffade sig Mora-laget tre viktiga poäng och laget ligger nu på en tredje plats i tabellen.