Mora - MoDo ikväll - Varmt välkommen!
Publicerad: 2021-12-27
Mora IK
Modo står för motståndet i årets första mellandagsmatch. Vi står redo med alla våra fantastiska funktionärer för att ta emot publiken. Kom i god till Smidjegrav Arena. Vi öppnar redan 17.00. Ett stort antal platser är avspärrade, allt enligt de nya restriktionerna.

Hur kommer då allt att fungera i kväll?

  • ALLA med säsongskort är hjärtligt välkomna. OM du inte kan gå på matchen, låna ut ditt kort så din plats inte står tom i onödan. Du väljer sedan själv en ledig plats på i första hand den sektion där ditt säsongskort gäller. Hittar du ingen ledig plats där så välj en stol i närheten. Våra funktionärer finns på plats och hjälper dig.

Vi har fortfarande några biljetter kvar att sälja. Inga biljetter säljs på plats utan du köper din biljett på moraik.se. > KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL BILJETTSIDAN

Vi har två kategorier av biljetter. Ordinarie sittlplats för 250:- och sittplats på Bortastå-läktaren för 100:- som är av det enklare slaget. Har du en numrerad sittplatsbiljett som du köpt tidigare vill vi att du i första hand hittar en sittplats på den sektion du köpt din biljett.

Alla med biljetter till våra ståplatsläktare, inklusive du med Ungdomskort, går in via Hemmastå. Och bortsastå-entrén på baksidan. All publik måste sitta ner. Övriga går in via huvudentrén.

Du måste fortfarande visa upp ett giltigt vaccinationspass och ID om du är över 18 år. Restaurang Smidjegrav och våra pubar är öppna. Sittande sällskap om max åtta personer gäller även här. Dadsons spelning live i puben är inställd.

Vi gör vårt yttersta för att skapa en härlig stämning tillsammans med vår publik i Smidjegrav Arena. Om vi alla tar ansvar, håller avstånd och respekterar alla restriktioner så kommer detta att fungera galant.

God fortsättning, nu siktar vi på tre nya härliga poäng!

Kenny Åström