• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

En seger och en förlust för J20 under helgen

7 januari 2019 10:06
J20

Under den gångna helgen drog J20 SuperElit Fortsättningsserie igång och för Moras del blev facit en seger och en förlust.


Den inledande matchen mot Skellefteå hemma i Jalas Arena var en jämn tillställning matchen igenom. Med likaläge 3-3 inför den sista perioden kunde tyvärr gästerna avgöra i den tredje perioden och vann till slut med 5-3. Målskyttar för Mora var Niklas Sandberg-Örnmarker, Rasmus Sirugo samt Oskar Skymning.

Man fick sedan sin revansch mot Timrå under söndagen. Matchen fick dock avgöras på straffar efter att gästerna kvitterat Moras ledning med blott 11 sekunder kvar av den tredje perioden. Slutresultatet skrevs till 3-2. Målskyttar var Niklas Sandberg-Örnmarker, Oskar Skymning samt Isak Garfve som satte den avgörande straffen.

-En godkänd helg om man ser till prestationen för j20. Vi förlorade första matchen mot Skellefteå med 5-3 sista i tom bur. Och vinst på straffar mot Timrå i andra matchen. Vi gör två godkänd prestationer i matcherna i helgen och får med oss två viktiga poäng i inledningen av serien. Vi jobbar vidare i veckan och ser fram emot nästa helgs matcher, summerar tränare Stefan Gustafsson.