• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 31 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Onsdag Ons 6 September Sep
Torsdag Tor 7 September Sep
Onsdag Ons 13 September Sep
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep

Mora tvingas till kval efter blek insats mot Örebro

8 mars 2018 21:28
SHL

Säsongens viktigaste match stod för dörren under torsdagskvällen hemma mot Örebro. Då stod laget tyvärr för en riktigt svag insats och fick lämna isen utan både mål och poäng.


Den första perioden bjöd annars på en ganska fartfylld hockey där det var Mora som var mest intresserade av att gå framåt medan Örebro många gånger mest stod och bevakade egen zon och flippade ut puckarna ur egen zon. Tyvärr för hemmalagets del fick man ingen utdelning och istället var det Örebro som inte helt rättvist sett till matchen kunde ta ledningen efter 9:25. Båda lagen hade sedan varsitt powerplay utan att få utdelning men sett till chanser var Mora helt klart närmast. Några fler mål fick vi dock inte se under den första perioden.

I den andra perioden gick spelkvalitén ner en hel del. Mycket beroende på ett bortalag som inte var intresserade av så mycket mer än slå ifrån sig och backa hem med hela laget. Mora kom ändå till ett riktigt fint läge där pucken dansade på mållinjen men som rensades undan i sista sekund av en Örebrospelare. Tyvärr blev läget också till en kontring för gästerna som lyckades utöka sin ledning till 2-0. En tung uppförsbacke för Mora som därefter hade svårt att komma till några riktigt heta chanser.

Den tredje perioden blev sedan en riktigt tråkig historia. Mora kom ingenstans med sitt spel och var fortsatt bleka i sina avslut. Det blev till slut 3-0 sedan Mora chansat med utplockad målvakt.

Sista matchen spelas på lördag borta mot Malmö. En betydelselös sådan.

Kvalet kommer att inledas med hemmamatch måndagen den 26 mars.