En vinst och två förluster för J20 i helgen
Publicerad: 2021-10-25
J20
J20 har under helgen varit på Norrlandsturné med dubbelmöten mot Skellefteå samt en match mot Luleå.

SKELLEFTEÅ - MORA 7 - 4 -Första perioden är svängig där vi blir passiva i spelet utan puck men i det offensiva spelet hittar bra lösningar. Andraperioden blir jobbig för oss, vi kommer inte iväg på ett bra sätt vilket gör att Skellefteå får tillbringa för mycket tid i våran zon. Tredje perioden är jämnare men våran insats överlag behöver vara bättre om vi ska kunna rubba Skellefteå i match 2, sa Daniel Hermansson efter matchen.

1-1 Albin Svedin ( Filip Björkman, Jakub Altrichter) 1-2 Filip Bkjörkman ( Jakub Altrichter, Oscar Kohlström) 2-3 Albin Svedin ( Jakub Altrichter) 4-6 Jakub Altrichter ( Albin Svedin, Filip Björkman)

SKELLEFTEÅ - MORA 4 - 5 e.str -Efter att ha varit steget efter i både intensitet och passningsspel igår så tycker jag att vi kommer ut som ett helt nytt lag i förstaperioden idag. Vi spelar med pondus och matchar deras intensitet på ett bra sätt. I andra perioden spelar vi smart och byter på ett bra sätt, där vårat powerplay kan göra periodens enda mål. Tredjeperiod kommer Skellefteå ut hårt, den perioden var våran sämsta för dagen men vi visar bra karaktär då vi kommer tillbaka och kvitterar med 1 minut kvar att spela. I straffavgörandet gör både Joel Jonsson och Jakub Altrichter mål medans Ranehamn i målet räddar deras.

Jag är väldigt nöjd med 2 poäng men framförallt att laget visar bra karaktär och presterar en bra mycket bättre match än vad vi gjorde igår, var Daniels kommentar efter matchen. ' 1-1 Joel Jonsson 2-1 Isak Noren ( Henning Rothsten) 3-2 Joel Nyman ( Nils Thomasson, Ludvig Laband) 4-4 Nils Thomasson ( Isak Noren, Oscar Kohlström)

GWS Joel Jonsson

LULEÅ - MORA 4-2

• Första perioden är spelmässigt jämn men där Luleå lyckas hitta en lös puck och göra 1-0. I andraperioden lyckas Luleå utöka ledningen till 2-0 i powerplay medans vi på våra powerplay försök inte lyckas få till det. I tredjeperioden får Luleå två ganska billiga mål vilket gör att chansen till poäng försvann. Jag tycker ändå att vi jobbar på bra hela vägen in och i slutet av matchen hittar vi 2 reduceringsmål vilket gör att matchen ändå lever hela vägen in, summerar Daniel.

4-1 Nils Thomasson ( Joel Nyman, Ludvig Laband) 4-2 Joel Jonsson (Nils Thomasson, Filip Björkman)