• Huvudsponsorer

Vill du arbeta med ljud, bild eller text under våra matcher?

21 augusti 2018 14:16
Mora IK

Är du intresserad av ljud, bild eller att skriva och samtidigt har bra koll på ishockey? Då kanske just du är perfekt lämpad för de tjänster som vi behöver hjälp med under kommande säsong.


Eventspeaker till A-lagets matcher

Vi behöver förstärka vårt team som jobbar med ljud och musik. I arbetsuppgifterna ingår att förmedla viktig information till publiken via högtalarna, presentera laguppställningar och inte minst underhålla med musik i avblåsningar och pauser. Har du gjort något liknande innan så är det meriterande men inget krav, vi lär dig allt på plats. (Obs att detta inte gäller varje match utan du arbetar de matcher som passar dig)

Videoproducent till A-lagets matcher

Vi kommer till kommande säsong att satsa ännu mer på arenaupplevelsen. Vi behöver därför dig som vill arbeta med bild. Dina arbetsuppgifter blir att lägga ut repriser till mediakuben samt växla mellan och styra våra egna kameror. Låter det avancerat? Det är det inte. Det enda som behövs är att du kan ha många bollar i luften samtidigt och har en bra känsla för ishockey. (Obs att detta inte gäller varje match utan du arbetar de matcher som passar dig)

Skriva matchrefferat efter A-lagets, J20 & J18 matcher

Är du duktig på att uttrycka dig i skrift och vill sammanfatta våra matcher på moraik.se? Detta gäller A-lag, J20 & J18, både hemmamatcher och bortamatcher. Har du gjort något liknande innan så är det meriterande men inget krav. Det viktiga är som sagt var att du är duktig på att uttrycka dig i skrift. (Obs att detta inte gäller varje match utan du arbetar de matcher som passar dig)

Kommentator till våra J20-matcher

Vi LIVE-sänder alla hemmamatcher i J20 SuperElit. Vi behöver därför förstärka upp vårt team.

Vi behöver minst en person som vill kommentera våra juniormatcher. Dina arbetsuppgifter blir här helt enkelt att förmedla matchen till våra tittare med din röst. Vem som har pucken, bjuda på intressant statistik etc. Har du vana av något liknande arbete är det meriterande men inget krav. Det viktiga är att du tycker om att prata, lätt för att göra dig förstådd och har en bra känsla för sporten. Resten lär vi dig på plats.

Ersättning för samtliga tjänster efter överenskommelse.

Är det något av följande som låter intressant eller har du ytterliga frågor? Skicka ett mail till [email protected] där du beskriver dig själv lite kort samt vilken roll du är intresserad av så hör vi av oss.