Seriepremiär i Smidjegrav ikväll kl 19!

23 september 2022 08:00
Mora IK

Ikväll är det äntligen dags för HockeyAllsvenskan att öppna upp säsongen 2022/2023. För Moras del är det hemmamatch som gäller i seriepremiären och för motståndet står Norrköpingslaget Vita Hästen. Här hittar du praktisk information inför matchen.


SÄSONGSKORT

Givetvis går det fortfarande utmärkt att säkra upp hela säsongen genom att köpa ett Säsongskort. Då är du garanterad samma plats under samtliga 26 hemmamatcher till ett betydligt billigare pris än att köpa vanliga biljetter. Väljer du dessutom att köpa Deluxekortet så ingår även ett ev. slutspel plus att du får rabatter och erbjudanden i butiker runt om i Mora.

» KÖP SÄSONGSKORT HÄR

UNGDOMSKORTET

Alla barn och ungdomar upp till och med 19 år går in fritt på stårplats under hela säsongen vid ett uppvisande av ungdomskort. Du betalar endast en administrativ avgift på 25 kr. Kortet är digitalt och du laddar ner det i din mobiltelefonen efter köp. Alla med ungdomskortet har också en anvisad plats på ståplats. Se skyltning i arenan.

» LADDA NER UNGDOMSKORTET HÄR

BILJETTER

Biljetter till våra hemmamatcher köper du enklast direkt via länken biljett.moraik.se Nytt för i år är att barnbiljetterna endast kostar 100:- oavsett plats i arenan. Vi har till nästan varje hemmamatch också vanliga sittplatsbiljetter för endast 99:- (Early Bird). Här gäller det dock att vara ute i god tid då antalet är begränsade.

» KÖP BILJETTER HÄR

STÅPLATS

Våra ståplatsbiljetter kostar endast 100:- / vuxen. Barn och ungdomar går in fritt med ungdomskortet (se information ovan). Ståplatspuben erbjuder idag en Club sandwich baguette style inkl stor stark för endast 119:- . (alkoholfritt alterantiv 99:-).

» KÖP STÅPLATSBILJETTER HÄR

ÖPPETTIDER I ARENAN

Arenan öppnar alltid 1,5 h innan matchstart. Det betyder att arenan ikväll öppnar kl. 17:30. Restaurant Smidjegrav öppnar 2 timmar innan (17:00). Samtliga besökare förutom logegäster och de som har biljetter till bortastå ska gå in via stora huvudentrén. Detta gäller även gäster till Restaurant Smidjegrav. Logegäster går in via VIP-entré och bortafans med biljetter till bortastå går in på bortre kortsida (följ skyltning utanför arenan).

UTFARTER

Nytt för den här säsongen är att vi har två utfarter när ni ska hem från matchen. Den kompletterande utfarten går via Moraparken och ut till Oxbergsleden. OBS! Maxfart på 20 km/h gäller på området! Följs inte detta så kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda denna utfart i fortsättningen. Sväng vänster när ni ska ut från arenan och följ skyltning.

VI FINNS I ARENAN FÖR ATT HJÄLPA DIG

Har du frågor och funderingar när du är i arenan. Ta kontakt med våra publikvärdar så hjälper de dig.

Mora IK önskar er varmt välkomna till dagens match och hoppas att du ska ha en riktigt trevlig kväll!