En poäng för J20 hemma mot AIK
Publicerad: 2022-11-20
J20
J20-laget åkte på något av ett bakslag efter de fina prestationerna senaste tiden där man bland annat besegrat både Leksand och Djurgården i toppmatcherna. Hemma mot AIK på söndagen fick man nämligen nöja sig med en poäng.

Det började annars bra för Mora som kunde gå till pausvila med en 1-0 ledning efter att Kalle Kratz hittat rätt. Dessvärre gick laget ner sig något i den andra perioden där gästerna tilläts göra tre raka mål. Det sista kom dessutom psykologiskt jobbigt med bara halvminuten kvar att spela. Precis som igår kom laget sedan ut betydligt starkare i den tredje perioden och kunde först reducera till 2-3 genom Joel Jonsson. Minuter senare hade också Kalle Kratz gjort sitt andra mål för dagen fram till kvitteringen 3-3. Hemmalaget hade härefter också chanser på ett ledningsmål, men pucken ville tyvärr inte in. Matchen gick till förlängning och därefter straffar där gästerna kunde dra det längsta strået.

-En jämn och hård match där vi har en svacka i slutet av andra perioden och släpper in två mål. I den tredje perioden är vi bra och hämtar ikapp 1-3 till 3-3 och hade även bud på ett 4-3 mål, summerar tränare Daniel Hermansson.

Nästa match spelas på Onsdag då Leksand kommer på besök.