Förlust i första träningsmatchen
Publicerad: 2019-08-17
Försäsong
Försäsongen är igång! Tyvärr blev det dock förlust i den första matchen på Nordirland där hemmalaget kunde vinna med 3-1.

Det var en första träningsmatch där spelet såg ut som det brukar. Mycket vilja från båda lagen men där spelkvalitén hade en hel del övrigt att önska. Belfast var det något hetare laget från start och kunde också ta ledningen med 1-0 sedan man fått chansen i spel fem mot fyra. Mora kom sedan tillbaka till 1-1 innan paus sedan Niki Petti gjort försäsongens första mål för Mora. Ett fint avslut dessutom ska tilläggas.

I den andra periodens inledning var det istället Mora som var det bättre laget, men trots flera fina möjligheter fick man inte hål på hemmalagets målvakt. Istället var det Belfast som lite senare kunde återta ledningen med 2-1.

Hemmalaget utökade dessutom ledningen till 3-1 i början av den tredje perioden efter en tilltrasslad situation. Det blev också slutresultatet trots att chanser knappast saknades för något av lagen.

Ny match mellan lagen väntar redan imorgon kl. 17:00!