Hemmamatch mot Björklöven ikväll kl. 19:00

7 december 2022 07:45
Mora IK

Äntligen får vi äntra isen i Smidjegrav igen när vi tar emot Björklöven kl. 19:00. Nu är det dags bryta trenden och komma upp på vinnarspåret igen. Köp biljett och var på plats!


SITTPLATSBILJETTER Sittplatsbiljetter till kvällens match köper du via länken biljett.moraik.se.

» KÖP BILJETTER HÄR

STÅPLATSBILJETTER

Vi hoppas att så många som möjligt väljer ståplats ikväll så vi får en riktigt härlig stämning i arenan. En bra klack betyder otroligt mycket för spelarna på isen. Här har du också tillgång till ståplatspuben där du kan avnjuta varma/kalla drycker samtidigt som du kan heja fram laget! Ikväll kostar hemmaståbiljetterna endast 50:-

» KÖP BILJETTER HÄR

UNGDOMSKORTET

Alla barn och ungdomar upp till och med 19 år går in fritt på stårplats under hela säsongen vid ett uppvisande av ungdomskort. Du betalar endast en administrativ avgift på 25 kr. Kortet är digitalt och du laddar ner det i din mobiltelefonen efter köp. Alla med ungdomskortet har också en anvisad plats på ståplats. Se skyltning i arenan.

» LADDA NER UNGDOMSKORTET HÄR

NYHET! EXPRESSKASSAN

Du har väl inte missat att vi öppnat upp Expresskassan. Du kan härmed beställa och betala det du vill ha i kiosken direkt i din mobil. När dina varor packats får du ett SMS och kan därmed hämta ut ditt paket i Expresskassan. Expresskassan finns en våning ner bredvid Restaurang Smidjegrav. Expresskassan når du via länken: express.moraik.se

ÖPPETTIDER I ARENAN

Arenan öppnar alltid 1,5 h innan matchstart. Det betyder att arenan idag öppnar kl. 17:30. Restaurant Smidjegrav öppnar 2 timmar innan (17:00). Samtliga besökare förutom logegäster och de som har biljetter till bortastå ska gå in via stora huvudentrén. Detta gäller även gäster till Restaurang Smidjegrav. Logegäster går in via VIP-entré och bortafans med biljetter till bortastå går in på bortre kortsida (följ skyltning utanför arenan).

UTFARTER

Nytt för den här säsongen är att vi har två utfarter när ni ska hem från matchen. Den kompletterande utfarten går via Moraparken och ut till Oxbergsleden. OBS! Maxfart på 20 km/h gäller på området! Följs inte detta så kommer vi tyvärr inte kunna erbjuda denna utfart i fortsättningen. Sväng vänster när ni ska ut från arenan och följ skyltning.

VI FINNS I ARENAN FÖR ATT HJÄLPA DIG

Har du frågor och funderingar när du är i arenan. Ta kontakt med våra publikvärdar så hjälper de dig.

Mora IK önskar er varmt välkomna till dagens match och hoppas att du ska ha en riktigt trevlig kväll!