Förlust i första matchen för säsongen
Publicerad: 2018-10-14
Dam
Då är den avklarad - Premiären för Mora IK:s damlag. Det blev dock tyvärr förlust med 3-1 borta mot Örebro/BIK Karlskoga.

Ett enda mål föll under matchens första 40 minuter och det var hemmalaget som gjorde det i slutet av den första perioden. Det kunde dock ha varit en betydligt större ledning med tanke på att Örebro/BIK Karlskoga här ledde skotten med hela 38-14 men Madeleine Johansson i Moras mål spelade riktigt bra.

Mora kvitterade sedan i inledningen av den tredje perioden när Linn Slottgård blev historisk som Moras första målskytt någonsin i seriesammanhang. Dessvärre räckte inte målet till poäng. Hemmalaget lyckades återta ledningen bara minuten senare och satte sedan även 3-1 med drygt sex minuter kvar att spela.