Förlust i premiären för Damlaget
Publicerad: 2020-10-18
Damlaget
Det blev tyvärr förlust i seriepremiären borta mot Örebro för Moras damlag. Hemmalaget vann till sist matchen med 3-1.

-Vi började matchen lite nervöst och hamnade också i underläge ganska tidigt. Vi jobbade oss sen in i det och tog över mer och mer. Till slut får vi också med oss en kvittering. Andra perioden får vi återigen en dålig start och på det stora hela gör vi en sämre period där vi går ned i tempo och slår för mycket felpass. Tyvärr så får vi ett snabbt mål emot tidigt i den 3:e perioden. Därefter får vi jaga och gör det ganska bra. Skapar en hel del lägen runt deras mål med ett stolpskott som närmast. Totalt sett en ganska jämn match (vinner skotten 31-30) där vi blir hårt straffade på våra egna misstag, summerar tränare Göran Tärnlund.