J20 tog säsongens första seger
Publicerad: 2017-09-23
J20
Laget tog revansch på Timrå från igår och kunde under lördagen inkassera sin första trepoängare för säsongen.

Det var ledning med 1-0 efter den första perioden där Oscar Tyskhagen var enda målskytt. När sedan den andra perioden startat skickade Fredrik Strömgren in 2-0 redan efter 2:12. Timrå reducerade visserligen kort därefter men när Daniel Backman, med säsongens andra mål, sköt 3-1 till Mora hade man återigen satt sig i förarsätet med en tvåmålsledning. Resultatet var också något man hade med sig in i den tredje perioden. Väl där skapade ett ganska tidigt reduceringsmål från hemmalaget nerv i matchen under den tredje perioden men Mora höll undan och vann.

Nästa match för J20 är imorgon söndag då man möter MODO på bortaplan kl. 13.

▬ Matchbilden var snarlik den vi hade igår men idag lyckades vi få en bättre utdelning. Jag tycker vi är det bättre laget och lyckades göra jobbet fullt ut, även om de närmade sig målmässigt så blev det ingen riktig nerv eller anstormning från Timrå i slutet alls. Vi tryckte tillbaka dem och ägde pucken mer eller mindre sista 4 min. Ser fram emot utmaningen i morgon mot Modo där det kommer bli tufft. Modo är säkert inte allt för nöjda med två klara förluster mot Leksand. Men vi ser fram emot utmaningen, säger tränare Stefan Gustafsson.