Var med och hjälp oss med säsongens Enkronasmatch
Publicerad: 2021-01-04
Mora IK
En vanlig säsong går Enkronasmatchen ut på att företagen sponsrar med en eller fler kronor för varje åskådare som kommer till Smidjegrav arena. Den här säsongens Enkronasmatch blir den 2 mars hemma mot Modo och upplägget blir lite annorlunda -men syftet är det samma, att stötta Mora IK. Matchen spelas också till förmån för Tobiasregistret.

När vi startade upp projektet för flera år sedan lade alla en krona för varje åskådare som kom på matchen, därav namnet ”Enkronasmatchen”. Nu mer kan alla företag lägga en krona och uppåt. Privatpersoner kan i sin tur lägga från 10 öre och uppåt för varje åskådare som kommer på matchen.

Summan * Antal åskådare som kommer på matchen Smidjegrav Arena tar 4 500 åskådare. Får vi en fullsatt arena betalar man alltså 4 500 * den summan man väljer att gå in med. Väljer man ex. att lägga 1 kr per åskådare betalar man alltså 4 500:-.

En Enkronasmatch utan publik? Som ni vet är ingenting sig likt den här säsongen. Ingen publik tillåts just nu på våra arenor i Sverige och det är högst osäkert om något annat gäller när pucken släpps den 2 mars. Säsongens Enkronasmatch kommer därför att bli speciell.

Istället för fysiska biljetter kommer vi att räkna sålda fiktiva biljetter, även kallade ”Supportbiljetter”. Målet är givetvis att sälja 4 500 biljetter vilket också är max publiksiffra för de som går in i det här projektet. Även om vi skulle sälja mer.

Vill du hjälpa Mora IK med säsongens viktigaste match? Enkronasmatchen är en viktig del i MoraforLife-kampanjen och målet är att komma upp i 450 enkronor. Att nå målet är en avgörande del för att klubben ska överleva ekonomiskt den här speciella säsongen. Vill du hjälpa oss?

KLICKA HÄR FÖR ATT HJÄLPA OSS MED ENKRONASMATCHEN OCH SE VILKA SOM REDAN ÄR MED

Kenny Åström