• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Linköping står för motståndet ikväll

10 januari 2019 11:49
SHL

Årets andra match är i antågande och för Moras del är det Linköping på bortaplan som väntar. -Vi är som bäst när vi använder vår fart och vår aggressivitet och det är så vi måste spela, säger assisterande tränare Daniel Hermansson inför matchen.


Laget inledde 2019 på allra bästa sätt genom att besegra Djurgården på hemmaplan förra lördagen med 5-3. Dock vann även lagen runt omkring vilket gör att tabellpositionen är oförändrad med två poäng upp till Örebro som är närmast ovanför strecket.

-Det kändes så klart jättebra med en seger. Vi gjorde en bra match där två powerplay satte tonen för matchen. Vi får även en rättvis ledning som vi kan spela lite på. Överlag är det en jämn match och så klart har Djurgården chanser, men sett till det stora hela kontrollerar vi det ganska bra, summerar Daniel.

Efter några dagars bra träningar satte sig laget på bussen strax efter lunchtid igår för att ta sig ner till Linköping där nästa utmaning väntar ikväll. Och det är främst försvarsspelet man fokuserat på den senaste veckan.

-Vi tycker inte att vi kommit ur så snabbt som vill velat ur egen zon så det har vi fokuserat en del på. Igår fokuserade vi även på omställningsspelet, säger Daniel.

Linköping återfinns just nu på en fjärdeplats i tabellen och är ett av seriens starkaste hemmalag. Tyvärr har Mora i sin tur haft det tungt på bortaplan den här säsongen. Något som man givetvis vill ändra på denna kväll.

-Vi har två förluster mot dem tidigare under säsongen. Vi tycker att hemmamatchen mot dem var ok, men här nere sist så hamnade vi lite på hälarna och vi tycker att vi gav dem för mycket. Det är så klart något som vi måste ordna till. Vi är som bäst när vi använder vår fart och vår aggressivitet och det är så vi måste spela, avslutar Daniel.

Laguppställningen släpper vi i vanlig ordning på vår Facebook-sida ca 1:45 före nedsläpp.