• Huvudsponsorer

Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Engstrand förlänger sitt kontrakt med Mora IK

27 april 2017 11:50

Mora IK kan idag meddela att succémannen från SHL-kvalet Christian Engstrand förlängt sitt kontrakt med Mora IK i två År.


Christian kom till Mora i November förra säsongen och storspelade på en gång. Han stod för några fantastiska matcher i början och sedan spelade han med ett lugn i målet och som också bidrog till att Mora lyfte i tabellen. Han stod för hela 94% i räddningsprocent under Hockayallsvenska finalen och hela 94,15% i direktkvalet mot Leksand och var en starkt bidragande orsak till Moras avancemang till SHL.

Fantastiskt roligt att få jobba vidare med Engan! Han har haft stor del i vårat avancemang, både på isen genom sitt spel och i omklädningsrummet med sina ledaregenskaper. Liksom Matte är han en fantastisk människa att få jobba med som ger mycket av sig själv säger Mora IK´s målvaktscoach Peter Iversen.

Engan själv säger: "Det känns riktigt kul att bli kvar i Mora! Jag tror vi kan få ihop ett spännande lag och verkligen ta nästa steg. Ser fram emot att kliva ut i ett kokande smidjegrav i mitten av september"