Engstrand förlänger sitt kontrakt med Mora IK

27 april 2017 11:50

Mora IK kan idag meddela att succémannen från SHL-kvalet Christian Engstrand förlängt sitt kontrakt med Mora IK i två År.


Christian kom till Mora i November förra säsongen och storspelade på en gång. Han stod för några fantastiska matcher i början och sedan spelade han med ett lugn i målet och som också bidrog till att Mora lyfte i tabellen. Han stod för hela 94% i räddningsprocent under Hockayallsvenska finalen och hela 94,15% i direktkvalet mot Leksand och var en starkt bidragande orsak till Moras avancemang till SHL.

Fantastiskt roligt att få jobba vidare med Engan! Han har haft stor del i vårat avancemang, både på isen genom sitt spel och i omklädningsrummet med sina ledaregenskaper. Liksom Matte är han en fantastisk människa att få jobba med som ger mycket av sig själv säger Mora IK´s målvaktscoach Peter Iversen.

Engan själv säger: "Det känns riktigt kul att bli kvar i Mora! Jag tror vi kan få ihop ett spännande lag och verkligen ta nästa steg. Ser fram emot att kliva ut i ett kokande smidjegrav i mitten av september"