Andreas Ljunggren förlänger
Publicerad: 2022-04-26
Mora IK
Klubben har idag gjort klart med en förlängning på målvaktssidan. Andreas Ljunggren har nämligen bestämt sig för att stanna i Mora IK. –Jag är extremt revanschsugen, säger han själv.

Andreas värvades inför den gångna säsongen från Tingsryd. Under sin debutsäsong i Moratröjan vaktade han målet i ungefär hälften av grundseriematcherna och slutade med en räddningsprocent på 89,2. Dessvärre kom flera sjukdomar i vägen för honom vilket gjorde att han främst under andra halvan av säsongen inte kom upp i den nivå han ville. En revanschsugen Andreas tar nu istället sikte på nästa säsong.

-Jag trivs jättebra här i Mora och trivs jättebra med gruppen. Vi hade ett bra lag förra säsongen även om det inte räckte hela vägen och vi kommer få ett bra lag igen. För min del var det inte mycket att tveka på, säger Andreas själv.

  • Andreas har haft en tuff säsong med mycket sjukdomar bakom sig men är väldigt revanschsugen. I grund och botten är han en väldigt bra målvakt som kommer komma in i nästa säsong med en extrem revanschlust. En annan viktig del är att han verkligen vill spela i Mora IK så det här känns som en väldigt bra förlängning, säger sportchef Andreas Hägglund.

Kontraktet gäller för säsongen 2022/2023.

Kenny Åström