Namnet ”Smidjegrav Arena” säkrat för tre år framåt!
Publicerad: 2021-09-10
Mora IK
Nu har vi nått målet med 500 sålda andelar i Smidjegrav Arena. Detta tack vare er som köpt andelar och också tack vare Wibe Group som köper alla kvarvarande andelar.

Mora IK startade, efter önskemål från våra supporters, ett projekt för att bevara namnet Smidjegrav Arena. Projektet gick helt enkelt ut på att privatpersoner och företag i Mora kunde köpa andelar för att gemensamt bli arenasponsor.

Många har valt att gå med för att bevara arenanamnet, men målet att ha sålt alla andelar till seriestarten var inte inom räckhåll, drygt hälften av alla andelar var osålda. Wibe Group kommer nu gå in och köpa resterande andelar för att se till att arenan fortsatt får heta Smidjegrav Arena.

-Vi tycker att engagemanget i Mora för att bevara namnet Smidjegrav Arena är fantastiskt. Självklart vill vi bidra till att bevara namnet de kommande tre åren, säger Patrick Arcidiacono, VD Wibe Group.

-Det här är ett erbjudande man inte kan tacka nej till. Självklart kommer Wibe Group också få sitt namn med på Arena-skyltarna och alla andra som bidragit genom att köpa andelar kommer få namnet graverat i entrén på Smidjegrav Arena, säger Peter Hermodsson, Klubbdirektör Mora IK.

Vi vill tacka alla er som gått med i projektet! Tillsammans behåller vi namnet Smidjegrav Arena!

Kenny Åström