Stöd Mora IK med dina Coop-poäng
Publicerad: 2020-10-05
HockeyAllsvenskan
Coop fördjupar sitt samarbete med HockeyAllsvenskan och blir ny hållbarhetspartner. Ett nytt inslag i samarbetet är att Coops kunder nu kan använda sina medlemspoäng för att stötta ungdomsverksamheten i sitt favoritlag i HockeyAllsvenskan. Utöver det innebär samarbetet också att Coop stöttar alla lag i ligan i år med miljömärkt tvättmedel från Änglamark.

Ett viktigt inslag i det fördjupade samarbetet är att man som Coop-medlem kan stötta sin allsvenska hockeyklubb genom att skänka ett bidrag för poängen man samlat in genom att handla på Coop. Pengarna går oavkortat till den valda klubbens ungdomsverksamhet.

–Vi tycker att det här är ett riktigt bra samarbete där alla är vinnare. Det är speciellt viktigt i dessa tider då idrottsrörelsen har det svårt i och med den pågående pandemin. Vi ser fram emot en spännande säsong och kommer att se till att våra medlemmar är medvetna om denna möjlighet att stötta sitt lag även fast de inte kan vara på plats säger Anton Nyman, Chef Strategiska Partnersamarbeten Coop.

» Här kan man donera sina poäng

Kenny Åström