J18 vann efter övertid borta mot Brynäs
Publicerad: 2020-10-12
J18
J18 stod för en bra prestation i bortamötet mot Brynäs och kunde till sist vinna med 5-4 efter förlängning.

-Efter fyra inledande matcher med blandande prestationer och resultat, gör vi idag en riktigt bra insats. Vi startar dock inte matchen bra, under dom första 15 minutrarna är vi inte riktigt på tå och gör det svårt för varandra, samtidigt som Brynäs kommer ut starkt. De sista minutrarna växlar vi upp och gör viktiga 2-1 som tar oss tillbaka in i matchen. Under andra perioden kommer vi ut som ett helt nytt lag och gör en riktigt bra period med långa anfall och och många målchanser. Även tredje perioden är bra och vi har bud på fler mål. Ett starkt boxplay i slutet av tredje och i början av förlängningen banar väg för det avgörande 4-5 målet. En riktigt stark laginsats där alla jobbar stenhårt och gör det som krävs för att vinna, summerar tränare Fabian Gunnarsson.