Amnér ny tränare för MIK:s damer

16 augusti 2022 17:53

I dag blev det klart att den före detta MIK-spelaren Viktor Amnér byter spelarkarriären mot en ny karriär som tränare för Mora IK:s damlag.


33-årige Viktor Amnér har en gedigen karriär bakom sig som spelare. Men en skada satte stopp för hans framfart tillsammans med Mora IK efter sex säsonger i SHL och Hockeyallsvenskan och inte mindre än 15 säsonger som senior på elitnivå. I dag presenterade klubbledningen Amnér som ny tränare för MIK:s damer i div 1.

"Jag är oerhört nöjd med att vi nu kontrakterat Viktor på 1+1 år. Det här kommer bli ett lyft för våra damer som ska ta sig an utmaningen att som nykomling etablera sig i div 1, kommenterar Mora IK:s klubbdirektör Peter Hermodsson."

Vid sin sida i båset kommer Viktor ha en annan MIK-profil, nämligen Daniel Grillfors. De två kommer ta över laget med start redan på kvällens träning. Vi önskar de båda -och hela laget ett stort lycka till. Under morgondagen kommer en längre intervju med Viktor Amnér där han berättar om sina tankar kring det nya uppdraget.