Damlaget tog andra raka segern i kvalet
Publicerad: 2022-02-26
Damlaget
Damlaget har fått en kanonstart på kvalet till DamEttan. Idag tog man sin andra raka seger när Örebro besegrades på bortaplan med 4-1.

Tilde Sundnäs-Grillfors gav Mora en perfekt start på den här matchen när hon redan efter dryga minuten skickade in 1-0. Ledningen stod sig till tre minuter in i den andra perioden när hemmalaget lyckades kvittera. Det var trots detta Mora som kunde gå till ledning även efter period 2 sedan Alva Bodins givit bortalaget ledningen igen. I den tredje perioden kunde man genom två snabba mål av Emma Hermansson och Tilde Sundnäs-Grillfors gå fram till 1-4. Ett resultat som höll sig matchen ut.

Imorgon möter man Falun på bortaplan. Ett möte mellan två lag som båda har tagit full pott.