J20 förlorade båda matcherna i helgen
Publicerad: 2020-10-18
J20
Efter fyra raka segrar i säsongsinledningen har man nu istället fyra raka förluster. Detta efter att ha förlorat helgens båda matcher mot Brynäs och Västerås.

Lördagens match mot Brynäs slutade med förlust med 6-4.

-Jag tycker att vi gör en bra match på många sätt. I början av tredje perioden släpper vi in 3 mål på 31 sekunder och då blir det självklart svårt att plocka poäng mot Brynäs på borta-is. Vi gör ett riktigt bra försök på slutet när vi går från 1-5 till 4-5 men det räckte inte hela vägen, summerar tränare Daniel Hermansson.

Detta följdes dessvärre upp med ännu en förlust under söndagen när man ställdes mot Västerås på bortaplan. Hemmalaget vann med 3-2. -Jag tycker vi skapar tillräckligt med målchanser för att vinna denna matchen men sett över 60 minuter är jag inte nöjd med prestationen. Vi fuskar lite för mycket i spelet och ställer till det för oss själva. Det är bara hem och fortsätta träna bra och jobba hårt varje dag så kommer det en vändning snart, avslutar Daniel.