Grillfors inför matchen: -Riktigt roligt med hemmapremiär!

21 september 2019 19:14
HockeyAllsvenskan

Imorgon är det äntligen dags för hemmapremiär när Karlskrona gästar Jalas Arena och för Moras del är siktet speciellt inställt på att få till ett bättre offensivt spel.


Mora lyckades få med sig två poäng från Södertälje i seriepremiären. Och i efteranalysen fanns det både bra och mindre bra saker att ta med sig.

-Försvarsmässigt gör vi det bra. Spelet med puck var vi dock inte nöjda med. Framförallt tycker jag inte att vi lyckades hitta flera pass i rad så att vi tog oss framåt på ett snabbt sätt. Samtidigt så var det säsongspremiär och säkert lite nervositet här och där, summer assisterande tränare Daniel Grillfors.

Säsongspremiär igår, hemmapremiär imorgon! Som uppladdning hade laget tidigare idag ett kortare träningspass, mest för att åka av sig bussresan. -Vi kom hem sent i natt så dagens träning var mest för att väcka upp kropparna. Det var ett kort men intensivt träningspass där huvudfokus låg på spel med puck, säger Daniel.

I hemmapremiären är det Karlskrona som står för motståndet. Blekingelaget föll i sin första match hemma mot Björklöven med hela 5-1 och lär säkerligen vara revanschsuget. -Det är så klart riktigt roligt med hemmapremiär. För vår del gäller det att försöka hitta det vi inte gjorde igår. Att spela enklare med pucken. Ta pucken mot mål och våga skjuta lite mer. Samtidigt vill vi så klart behålla det defensiva spelet som jag tycker vi är bra på. Vi möter ett lag som säkert är revanschsugna också så det gäller att vara med från start, avslutar Daniel.

Hur man formerar laget bestäms imorgon förmiddag.

Kl. 17:30 är det nedsläpp! Biljetterna köper du här.