På fredag är det Enkronasmatchen!
Publicerad: 2020-02-17
Mora IK
På fredag är det Enkronasmatchen när vi tar emot Karlskoga. Det är fri entré i mån av plats! En ceremoni för en av klubbens största profiler genom tiderna kommer att äga rum på isen innan matchen. #9 Håkan Boggs tröja skall förevigas i taket! Obs, ceremonin börjar 18:30.

Enkronasmatchen är just nu uppe i 259,46:- per åskådare som kommer till matchen. Ett stort tack till alla er som bidragit hittils. Visa ditt stöd till Mora IK genom att bidra du också!

Matchen genomförs till förmån för Tobiasregistret.

Dagen till ära så bjuder Sibylla tillsammans med Mora IK på en fri korv med bröd till alla som befinner sig på hemmastå denna afton!

Viktig information gällande matchen: • OBS! Ceremonin börjar 18:30, var på plats i god tid innan det för att visa respekt till våran #9 Boggen • Klä dig i rött för #9 Boggen • Ha din mobil redo för att tända ficklampan på signal från speakern • Hemmaståplats går in via entrén nedanför Hemmastå

Det finns ett mindre antal sittplatser kvar och väntas bli en fullsatt Jalas Arena, så säkra din plats om du inte redan gjort det! Du kan dessutom förboka biljetter fritt på ståplats.

FÖRKÖP AV BILJETTER GÖR DU HÄR

Välkommen till en oförglömlig upplevelse på fredag!

Kenny Åström