J20 avslutade serien med två segrar och en förlust
Publicerad: 2018-12-09
J20
Moras J20 plockade med sig fem av nio möjliga poäng under helgens Stockholmsturné där man mötte AIK och Djurgården.

Efter den tunga starten för J20 har man under slutet av serien börjat få utdelning och har en stigande formkurva inför fortsättningserien som startar efter jul.

Under fredagen slog man tillbaka AIK med 4-3 efter förlängning. -Vi gjorde en helt okej insatts om man ser till hela matchen. Sen gör vi många riktigt bra insatser i perioder i matchen. Släpper in 3-2 med mindre än minuten kvar, lyckas med tek från mitten att göra allt rätt och få in 3-3 pucken. Sen ägde vi förlängningen och kunde avgöra. Kul för grabbarna att det börjar betala sig för slitet, sammanfattade tränare Stefan Gustafsson.

Målskyttar: Emil Svensson, Niklas Sandberg-Örnmarker, Fredrik Nääs och Rasmus Sirugo.

Tyvärr lyckades man inte få med sig några poäng under lördagen mot samma motstånd. Avgörandet för hemmalaget kom bara sekunder från slutsignalen. -Vi gjorde 40 minuter riktigt bra och hade ledningen med 3-1 inför sista perioden. Men går ifrån vårt spel som va framgångsrikt och blev lite passiva. Förlorade sista perioden med 3-0, säger Stefan.

Målskyttar: Gustav Ytfeldt, Petter Hemström och Emil Svensson.

Under söndagen var det sedan dags att möta serieledande Djurgården där man också lyckades plocka med sig alla tre poängen efter att ha vunnit med 4-3.

• Vi spelade mer än halva matchen med 13 spelare efter massa skador under helgen. Vi spelade ingen riktigt bra ishockey men lyckades göra fler mål är motståndarna och det är ju ändå det de går ut på. Starkt med så lite folk, konstaterar Stefan.

Målskyttar: Fredrik Svennas, Anton Schagerberg, Alex Nilsson och Miguel Sunebäck