• Huvudsponsorer

Fredag Fre 2 September Sep
Lördag Lör 3 September Sep
Tisdag Tis 15 Augusti Aug
Torsdag Tor 31 Augusti Aug
Fredag Fre 1 September Sep
Lördag Lör 2 September Sep
Onsdag Ons 6 September Sep
Torsdag Tor 7 September Sep
Onsdag Ons 13 September Sep
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Torsdag Tor 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 30 Augusti Aug
Fredag Fre 31 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Tisdag Tis 11 September Sep

Sista genrepet inför SHL-premiären

12 september 2017 15:40
Försäsong

Imorgon onsdag spelas den sista träningsmatchen för Moras del när man åker till Bollnäs för att möta Brynäs.


Det är drygt en månad sedan laget gick på is. Sedan dess har man hunnit med flertalet träningsmatcher och resultaten har, som de oftast är på försäsongen, varit av blandad kompott. Segrar har det blivit mot Djurgården, Björklöven, MODO och Skellefteå medan man förlorat mot Lillehammer, Timrå och Luleå. Den sistnämnda kom förra torsdagen och laget har sedan dess lagt fokus på en del detaljer.

  • Powerplay och boxplay har vi gnuggat väldigt mycket på. Sedan är det ju också grunderna som måste sitta, säger tränare Mattias Karlin.

På lördag är det alltså äntligen dags för SHL-premiären mot Frölunda på bortaplan. Innan dess har man en sista chans att se hur man ligger till när man tar sig ann Brynäs i Bollnäs Ishall imorgon kväll.

  • Det är ju alltid drömmen att allting sitter. Men man vill ju se att det rullar på och se att vi gör det vi säger att vi ska. Man vill ju alltid vinna men det är prestationen vi ska fokusera på, säger Mattias.

TV: INTERVJU MED MATTIAS KARLIN

Givetvis hoppas vi att så många som bara möjligt tar sig till Bollnäs och ser matchen. Har du dock ingen möjlighet till det så sänds även matchen på C More.