Så här kan du se Mora IK – Borlänge på plats

13 september 2021 11:50
Försäsong

Igår kom det glädjande beskedet att publiktaket hävs från och med den 29 september, samma dag som vi har hemmapremiär i HockeyAllsvenskan! Vi har dock en match att spela på hemmaplan innan dess, och det är träningsmatchen mot Borlänge nästa vecka.


Matchen spelas hemma i Smidjegrav Arena på torsdag, den 16 september kl. 19:00. Med nuvarande restriktioner så kan vi totalt ta in ca 900 personer i Smidjegrav Arena fördelat på flera sektioner. Vi har därför valt att inte sälja några biljetter till den här matchen utan låta alla som köpt Säsongskort gå in fritt på matchen.

Som vanligt gäller reglerna om att hålla avstånd. Max 8 personer i ett sällskap får sitta ihop och vi sitter bara på varannan rad. Du kommer alltså inte så sitta på sin ordinarie plats denna träningsmatch. Har du någon form av symtom så ber vi vänligt men bestämt dig att stanna hemma. Fortfarande gäller restriktioner och de måste respekteras.

MAT + HOCKEY I RESTAURANGEN Restaurant Smidjegrav kommer att hålla öppet och här finns möjlighet att äta en god bit mat samtidigt som ni kan se matchen från läktaren. Boka bord och biljett genom att ringa: 0250 - 944 34.

Varmt välkomna!