De prisades på årsmötet
Publicerad: 2018-06-27
Mora IK
I vanlig ordning delades Gösta Johanssons stipendie ut på Mora IK:s årsmöte vilket tillfaller en person som gjort något alldeles extra för klubben. Dessutom var det detta år också premiär för Dag Adolfssons pris.

Dag Adolfssons pris tillfaller varje år en spelare i juniorleden som visat extra bra omdöme.

Dag Adolfssons pris - Adam Edström

Efter två år i MIK:s juniorverksamhet har Adam visat driv och kamratskap både i skolan och i juniorlagen. Adam belönas dessutom för bra prestationer på isen och har möjlighet att slå sig in i MIK:s A-lagstrupp säsongen 2018/19. Adam har därmed uppfyllt kriterierna för att bli den första som erhåller medel från Dag Adolfssons Stipendiefond.

Gösta Johanssons pris - Therese Viksten

Therese har på ett föredömligt sätt som ideell ledare för Mora IK ungdom bidragit till att verksamheten tagit stora kliv framåt. Hon har med sitt stora engagemang för ungdomssidan både med många ideella timmar och sitt sätt att vara fått många att bli mera engagerade i verksamheten. Hon är ett föredöme för övriga ledare i klubben då hon alltid ser möjligheterna i det hon gör och med detta får andra ledare med sig. Therese är en otrolig resurs för ungdomssidan och bidrar till att denna verksamhet kan fortsätta blomstra och utvecklas.

Kenny Åström