Kom och forma Mora IKs framtid med oss!

15 maj 2019 15:00
Mora IK

Sedan Mora IK slogs ut i SHL-kvalet i början av april har det varit fantastiskt att se engagemanget, stoltheten och revanschlustan hos alla supportrar. För oss som leder klubben har ert stöd faktiskt varit direkt avgörande för att vi skulle orka ladda om batterierna och se framåt – för det gör vi!


Mora IK har kommit tillbaks tidigare och de senaste veckornas stöttning har övertygat mig om att vi kommer att göra det igen. Med ett sådant engagemang som ni har visat upp kan vi helt enkelt inte misslyckas. Och om jag inte visste det tidigare så är jag än mer övertygad idag: Mora IK ÄR sina supportrar.

Vi i klubbledningen vill därför nu bjuda in er att medverka till att forma Mora IKs framtid de närmaste åren. Det finns massor av kloka och kreativa idéer hos våra supportar men de stannar oftast just på idéstadiet. Dock inte längre – nu bjuder vi in er alla till en stor träff på Jalas Arena lördagen den 25 maj. Där kommer vi att dela in oss i tre grupper som diskuterar:

  1. Hur ska vi locka fler åskådare till våra hemmamatcher kommande säsong?

  2. Hur ska vi attrahera fler sponsorer?

  3. Hur får Mora IK ännu fler medlemmar?

Styrelsen och ledningen för Mora IK kommer självklart att vara på plats och delta i arbetet. Vi kommer sedan att sammanfatta dagen i en aktivitetsplan för de kommande åren.

• Plats: Jalas Arena

• Tid: 12-15 lördag 25 maj

• Vi bjuder på fika!

För att vi ska kunna planera dagen med lokaler, arbetsgrupper, kaffe etc vill vi att du som är intresserad anmäler dig i förväg. Vi vill också gärna att du även anger vilken av de tre frågorna som du helst vill vara med och diskutera under eftermiddagen. E-posta din anmälan till [email protected] senast torsdag 16 maj.

Välkomna – tillsammans ska vi visa Hockeysverige att Mora IK är en nyckelspelare inom svensk ishockey även i framtiden!

PS Alla tankar och idéer är förstås välkomna även om du inte har möjlighet att komma på träffen den 25 maj. Mejla till [email protected]! DS