Mora värvar lovande forward från Timrå

2 maj 2016 14:15

Klubben har lyckats knyta till sig ännu en talangfull spelare till nästa säsong. Idag har man gjort klart med den 18-åriga forwarden Marcus Sirén från Timrå.


Marcus som har IFK Österåker som moderklubb har under sin juniortid tillhört Timrå. Förra säsongen stod han för 32 poäng på 35 matcher i J20 SuperElit och dessutom noterades han för 22 matcher med Timrås A-lag. Förutom detta har han också meriter från U18- och U19-landslaget.

- Det är en spelare som är född sent -97, med bra storlek och som är högerskytt. Han kan användas både som center och som ytterforward och vi tror att han är redo att ta nästa steg i sin utveckling och bli ordinarie på den här nivån. Vi ser fram emot att se honom ta det steget här i Mora, säger tränare Jeremy Colliton.

- Jag valde att skriva på för Mora för det känns som det var det bästa alternativet för min personliga utveckling. Jag har pratat en del med Jeremy och fått ett bra intryck och det känns som Mora kommer att få ett bra och spännande lag. Mitt mål är att fortsätta utvecklas och bli en bra spelare i HockeyAllsvenskan säger Marcus själv.

Kontraktet är skrivet på ett år.
Vi hälsar Marcus varmt välkommen till Mora IK!