Ikväll kl. 18:00 | Mora IK - Skellefteå AIK

13 oktober 2018 10:00
SHL

Ikväll kl. 18:00 tar vi emot förra säsongens SM-finalister Skellefteå AIK. Vi räknar med mycket folk i arenan och en riktigt härlig stämning. Det är dessutom Halsdukens dag så ta med din Morahalsduk, ny som gammal! Här är praktisk och nyttig information till dig som ska på matchen.


HALSDUKENS DAG Ta med din Morahalsduk, ny som gammal, oavsett modell så gör vi Jalas Arena till ett riktigt snyggt halsdukshav. Supoortershopen har denna lördag dessutom 20% rabatt på alla halsduksmodeller om du vill köpa en ny.

SITTPLATSBILJETTER Köp sittplatsbiljetter här. Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

STÅPLATS MORAFANS Köp ståplatsbiljetter här. Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora samt på Turistbyråerna i Dalarna. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

STÅPLATS BORTAFANS Precis som ståplats för Morafans kan du som Färjestadsupporter också förköpa biljetter. Klicka här för att komma till vår biljettsida. Ingång/entré till bortastå sker på kortsidan (baksidan av arenan sett från stora parkeringen). Denna entré öppnar kl. 17:00

PARKERING Tänk på att vi har begränsat antal perkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Det går också bra att parkera på Prästholmen. Utfarten via Mora Camping efter matchens slut är tyvärr stängd p.g.a. hastighetsöverträdelser under tidigare matcher.

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 16:00 Jalas Arena öppnar kl. 16:00. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och souvenirbutiken.

UNDVIK KÖ – KOM I TID! Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 18:50) för att inte störa övrig publik.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Souvenirbutiken öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:00) och håller öppet under hela matchen.

TRÖJAUKTION

  • Vi kommer under matchen att auktionera ut Matt Baileys äkta matchtröja. Matt kommer efter matchens slut att personligen lämna över den till vinnaren. Bud läggs genom att SMSa Namn och bud till nr: 070 - 378 00 75.

VARMT VÄLKOMMEN!