Bli medlem i Mora IK för nästa säsong redan nu!

9 april 2019 11:27
Mora IK

Det har bara gått några dagar sedan det tunga nederlaget mot Leksand. Trots denna tunga och mörka stund ser vi ett enormt engagemang och revanschlusta hos våra härliga fans och samarbetspartners.


Det är heller inget snack om vad vår målsättning i föreningen är. Vi ska tillbaka till SHL så fort som bara möjligt!

Vi får in många ideer och önskemål från personer utifrån som vill hjälpa klubben vilket vi är jätteglada för. Vi kommer också att lansera olika alternativ inom en snar framtid.

Det DU kan göra redan nu för att stötta Mora IK är att ansöka om medlemskap för nästa säsong! Se till att även värva nära och kära som medlemmar.

När ni ansöker om medlemskap idag så gäller det kommande säsong och sträcker sig från april 2019 till april 2020.

Viktigt: För att vara medlem med rösträtt på årsmötet i slutet av juni behöver man ha betalat sitt medlemskap för innevarande säsong, d v s 2018/2019, senast 2 månader innan årsmötet. Årsmötet är planerat till 27 juni 2019.

Om någon vill vara med på årsmötet, men inte har betalat medlemskap för säsongen 2018/2019 så behöver man alltså också få en faktura för 2018/2019 nu och betala den omgående. Är ni intresserade av detta är det så meddela oss snarast genom att skicka ett mail på [email protected]

> KLICKA HÄR FÖR ATT ANSÖKA OM MEDLEMSKAP 2019/2020

#TillsammansMotSHL