Isac Heens förlänger med Mora IK
Publicerad: 2023-02-28
Mora IK
Här är nästa spelare att förlänga till nästa säsong – backen Isac Heens skrev under tisdagen på ett nytt kontrakt som gäller över säsongen 2023/2024. -En spelare som bara blir bättre och bättre för varje vecka som går, kommenterar sportchef Andreas Hägglund.

Isac är inne på sin tredje raka säsong med Mora IK efter flytten från AIK. I skrivandets stund har han noterats för mål i två raka matcher och skulle kunna nå sin poängbästa säsong i HockeyAllsvenskan, om han ordnar två poäng till under de fyra återstående grundseriematcherna. Det är dock inte poängen som är mest anmärkningsvärt med Isac. Den här säsongen är han den back (tillsammans med Olle Strandell) som har bäst plus/minus statistik (+15).

-Det är en spelare som är väldigt duktig i det defensiva spelet men har framförallt i år även visat att han är att räkna med offensivt. Det känns fantastiskt bra att förlänga med Isac, säger sportchefen Andreas Hägglund.

-När Hägglund och min agent kom med ett förslag så kändes det helt rätt. Sedan jag kom hit har jag velat stanna hela tiden, säger Isac själv.

En längre intervju med Isac Heens kommer på hemsidan under eftermiddagen.

Kenny Åström