• Huvudsponsorer

Ikväll kl. 19:30 | Match 5:7 • Mora IK - Leksands IF

5 april 2019 08:00
Direktkval till SHL

Ikväll är det endast seger som gäller! KIä er i rött och heja fram oss så ska vi tillsammans se till att vända den här matchserien. Här följer viktig biljettinformation till dig som vill se matchen.


SITTPLATSBILJETTER Köp sittplatsbiljetter här. ALLA SITTPLATSER SLUTSÅLDA

STÅPLATS MORAFANS Köp ståplatsbiljetter här.

Biljetter kan också köpas på Direkten i Mora. Väljer du att köpa biljetterna vid Jalas Arena går det också bra men kom ihåg att 50:-/biljett då tillkommer i serviceavgift.

Entré/ingång för hemmastå sker via framsidan av arenan, till höger om Restaurangen. Även barn/ungdomar med ungdomskort går in den här vägen.

OBSERVERA att samtliga Leksandsupportrar som av någon anledning köpt biljetter till hemmastå kommer att nekas inträde. Köpt biljett bytes eller återköpes EJ!

STÅPLATS LEKSANDSFANS Alla biljetter till bortastå bokas via Leksands Superstars.

OBSERVERA! Inga Morafans är tillåtna på bortastå.

PARKERING Tänk på att vi har begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Det går också bra att parkera på Prästholmen. Utfarten via Mora Camping efter matchens slut är tyvärr stängd p.g.a. hastighetsöverträdelser under tidigare matcher.

SÄKERHET Vi tillämpar SHL:s säkerhetsregler som bland annat innefattar "Utgång = hemgång". Det är alltså inte möjligt att gå ut från arenan för att sedan gå in igen. Övriga regler finns uppsatta i anslutning till entrén.

ARENAN ÖPPNAR KL. 17:30 Jalas Arena öppnar kl. 17:30. Vid samma tid öppnar också Restaurang, pubar och supportershop.

KOM I TID - SLUMPMÄSSIG VISITATION KOMMER ATT GÖRAS Vi uppmanar alla besökare att vara ute i god tid då visitation kan komma att ske. Är ni ute i sista minuterna riskerar ni att få stå i kö och då även missa en del av matchens början. Vi har också en önskan att så många som möjligt befinner sig vid sin plats när introt startar (Ca 19:20) för att inte störa övrig publik.

KLÄ DIG I RÖTT! Genom att klä dig i rött hjälper du till att bidra till en ännu härligare stämning i Jalas Arena. Vill du handla nya souvenirer så går det givetvis bra. Supportershoppen öppnar samtidigt som Jalas Arena (17:30) och håller öppet under hela matchen.

VARMT VÄLKOMMEN!