Tionde raka segern för J18
Publicerad: 2018-11-25
J18
J18 tog ännu en seger i J18 Elit Västra när man slog tillbaka Borlänge hemma i Jalas Arena. Slutresultatet skrevs till 3-1.

Det var annars gästerna som fick en drömöppning på matchen med 0-1 på resultattavlan redan efter dryga två minuters spel. Även om man hade några ytterligare lägen under matchen var detta Moras match spelmässigt, även om det dröjde länge innan man fick hål på bortalagets målvakt.

Kvitteringen till 1-1 kom 16 sekunder in i den tredje perioden genom Lucas Thaler. Ledningsmålet kom sedan 7:18 in på perioden då Tim Palmberg uttnyttjade en snabb kontring. Slutresultatet skrevs till 3-1 sedan Isak Garfve avgjort matchen i öppen målbur.

-Ett hårt jobbade Borlänge såg till att vi fick spela i 60 min idag. Vi visste på förhand att det skulle bli en tuff batalj. Det vi sa innan var att spela enkelt, ha tålamod och vara ödmjuk inför uppgiften. Det gjorde vi på ett ok sätt och vi hittade till slut, igen, ett sätt att vinna. Vi gör ingen supermatch spelmässigt ska sägas. Förövrigt 10:e raka segern för oss, det är roligt. Den här tiden är varje match ”årets viktigaste” och på torsdag åker vi till Färjestad för nästa uppgift, summerar tränare Andreas Olsson.