Sjukdomdrabbat Mora blev nollat på hemmaplan
Publicerad: 2021-11-19
Mora IK
Mora gjorde efter förutsättningarna en klart godkänd match hemma mot Karlskoga. Tyvärr orkade man inte riktigt hela vägen och föll med 4-0.

Ett rejält sjukdomsdrabbat Mora stod för en riktigt bra förstaperiod i hemmamötet med Karlskoga. Man var det klart bättre laget och kunde med lite mer tur på sin sida mycket väl kunnat ha haft ledningen med både ett och två mål efter 20 spelade minuter. Det var dock mållöst efter 20 spelade minuter.

Den andra perioden bjöd sedan på jämt spel där båda lagen hade en hel del möjligheter. Dessvärre var det gästerna som kunde göra det enda målet under mittenakten efter dryga fem minuters spel.

I den tredje perioden kunde sedan gästerna gå fram till 0-4 efter tre raka mål och Mora föll därmed för fjärde matchen i rad.