Ny förlust för J20
Publicerad: 2022-03-06
J20
J20 förlorade även söndagens match när man ställdes mot HV71 på bortaplan. Slutresultatet skrevs till 5-2.

Det var en intensiv inledning på matchen när två mål föll inom den första minuten. Hemmalaget kunde ta ledningen redan effer 35 sekunder. Mora kom dock tillbaka omgående när Gabriel Westling skickade in kvitteringen efter 56 sekunder. Det blev också de enda målen i första perioden.

Även den andra perioden började intensivt med två snabba mål. Dessvärre var det hemmalaget som gjorde dem när man kunde gå fram till 3-1 inom 2;19. Mora fick sedan kontakt igen när Isac Hammar reducerade till 3-2 efter 2:55. Men tyvärr kom man inte närmare. HV71 kunde utöka till 4-2 bara minuter senare för att sedan defenitivt avgöra matchen med 5-2 i öppen målbur i slutet av matchen.

Nu återstår det bara tre matcher innan SM-slutspelet drar igång på allvar.