Nu drar vi igång Supporterliraren 2019-2020
Publicerad: 2019-10-25
Mora IK
Vår målsättning är att spetsa till laget inför den andra halvan av HockeyAllsvenskan. För att kunna genomföra den här värvningen behöver vi ta hjälp av våra supportrar. Därför välkomnar vi nu alla privatpersoner, företag och organisationer att bidra till Supporterliraren 2019-2020.

En omstart i Allsvenskan innebär helt nya förutsättningar för en SHL-klubb – inte minst ekonomiskt eftersom både tevepengarna och sponsorintäkterna ligger på en betydligt lägre nivå. Och självklart innebär det att spelartruppen måste anpassas därefter.

Trots detta har vi lyckats behålla stora delar av vårt SHL-försvar och vi är en av de klubbar som släppt in minst antal mål i serien. Vi i ledningen är också övertygade om att den här truppen kommer att ta stora steg framåt under säsongen i takt med att de lär känna varandra ute på isen. För det tar tid att spela ihop ett nästan helt nytt lag.

Men vi ser samtidigt att truppen behöver förstärkas med en forward som kan hjälpa till att öka målskörden inför den andra halvan av serien. Men Mora IK handlar aldrig för pengar vi inte har – en sund ekonomi är en förutsättning för hela klubbens verksamhet. Så för att kunna genomföra den här värvningen behöver vi ta hjälp av våra supportrar. Därför välkomnar vi nu alla privatpersoner, företag och organisationer att bidra till Supporterliraren 2019-2020.

Läs mer om Supporterliraren på moraik.se/supporterliraren

Kenny Åström