Boka årets VIP-resa nu!

13 maj 2022 09:52

Nu släpper vi biljetterna till höstens VIP-resa. 8-9 september åker vi på kryssning. Buss, hytt, mat, musik, mässa, mingel med spelare och ledare och match mot AIK på Johanneshov -allt ingår i priset!


Nu har du chansen att ladda upp inför säsongen 22/23 på bästa tänkbara sätt. Eller vad sägs om mat, musik, mingel och MIK-match!

Det blir ett dygn -och lite till, som ni sent ska glömma.

Vi åker gemensamt med buss från Mora på torsdagen och klockan 17.00 lättar vi ankar ombord på M/S Cinderella från Stadsgårdskajen i Stockholm. Ombord har vi laddat med en minimässa, egen MIK-bar, underhållning och överraskningar.

Flera spelare och ledare från årets trupp finns med ombord för att mingla, svara på frågor och berätta om allt som är värt att veta för att stå redo när säsongen drar igång. I priset ingår utöver bussresan & hytten också en buffé på utresan där öl/vin/alkoholfria drycker ingår.

På återresan dukar vi upp till en härlig brunch där givetvis öl/vin/alkoholfria drycker också är inkluderade i resans pris. Vi avslutar kryssningen med en sittning tillsammans med ledningen och spelarna där de berättar om vad vi kan förvänta oss av säsongen.

Efter det transporterar vi oss gemensamt med buss till Globen-området där det finns gott om shopping, restauranger och barer. Sedan är det gångavstånd till Johanneshov där AIK-Mora IK spelar klockan 18.00. Självklart är ingår också matchbiljetten i priset för resan.

Efter matchen går bussarna hem till Mora igen.

Priset för resan är FRÅN 1764:- (Del i standard tvåbäddshytt). Vi har ett begränsat antal platser så vänta inte med att boka!

Ta med dig din partner, vänner och familj på årets roligaste resa! När du bokar resan väljer du själv hyttkategori.

Boka din resa HÄR.

Du kan också ringa 08-452 40 00. Uppge bokningskod: MORAIK (Vid telefonbokning får man betala extra serviceavgift på 50:-) Från bokningstillfället har du 14 dagar på dig att betala.

Varmt Välkommen ombord!