”Kunde inte önskat mig en bättre julklapp”

6 december 2022 14:28
Mora IK

Efter den kontroversiella avstängningen som Nicklas Heinerö drabbades av efter en oturlig kollision med en domare bestämde sig ett gäng supportrar för att stötta Nicklas och samla in det bötesbelopp han också tilldömdes.


Initiativtagare till insamlingen var Carina Kronqvist. -Det kändes självklart att stötta Heinerö i detta då det var ett helt fel domslut. Jag la ut om insamlingen på fyra supportsidor och responsen har varit fantastisk. Det känns härligt när vi fans kan gå samman och stötta, säger Carina själv.

På bara några dagar var insamlingen i hamn och supportrarna har nu swishat över bötesbeloppet på 7 250:-

-Vilka hjältar! Det är en stor tröst i det hela och jag kunde inte önskat mig en bättre julklapp. Jag är otroligt tacksam. Det har varit tråkigt att vara avstängd, speciellt efter en sådan grej och jag tror de flesta håller med. Men nu är det bara en match kvar och jag är otroligt taggad inför lördag! Återigen ett stort tack till alla fans, säger Nicklas själv.

Beslutet överklagades till Riksidrottsförbundet som avslog överklagan. Heinerö kommer att vara redo för spel igen på lördag när vi möter Södertälje borta.